Κατασκευή και συντήρηση εγχόρδων

Το παλιό, γνωστό κατάστημα του Πήτερ Πλατή, Rockpile μετά από 21 χρόνια μεταφέρθηκε απο την Χαρ. Τρικούπη και λειτουργεί από το 2008 στον Βύρωνα επικεντρωμένο πλέον αποκλειστικά στην κατασκευή, την συντήρηση καί τις μετατροπές των έγχορδων μουσικών οργάνων.
 
Οι εργασίες εξακολουθούν να γίνονται με την ίδια σχολαστικότητα, προσοχή στις λεπτομέρειες καί σεβασμό σε κάθε μουσικό όργανο, με τιμές λογικές, προσαρμοσμένες στην σημερινή οικονομική πραγματικότητα, με χρόνους παράδοσης 24 έως 48 ώρες γιά τις περισσότερες από τις πιό συνηθισμένες εργασίες όπως ρυθμίσεις, τρίψιμο τάστων, τοποθέτηση μαγνητών κλπ.
 
Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πήτερ από Δευτέρα έως καί Παρασκευή σε ώρες καταστημάτων γιά να κλείσετε ένα ραντεβού, να λύσετε κάποιες απορίες σας, ή απλά να ζητήσετε την γνώμη μας γιά ότι σας απασχολεί.
Θα έχετε μιά πρώτη ενημέρωση σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές, το κόστος και τον χρόνο παράδοσης.
Ενα ραντεβού στην συνέχεια θα δώσει σε εσάς την ευκαιρία να εξηγήσετε τι ακριβώς θέλετε να γίνει  καί σε εμάς την δυνατότητα να κάνουμε μια υπεύθυνη και δεσμευτική ως προς το κόστος καί το τελικό αποτέλεσμα πρόταση γιά όλες τις εργασίες οι οποίες  επιβάλλεται να γίνουν ώστε να πραγματοποιηθεί κάποια επισκευή με τον καλύτερο τρόπο αλλά καί να βελτιωθει παράλληλα  η ευκολία παιξίματος καί ο ήχος.
 
Στην ενότητα των υπηρεσιών θα βρείτε επεξηγηματικά κείμενα πού σκοπό έχουν να δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις πιό συνηθισμένες εργασίες συντήρησης και επισκευής αλλά και την αποψή μας για το πώς, πότε καί γιατί πρέπει να γίνονται ή να αποφεύγονται κάποιες από αυτές.
Αυτή ακριβώς η εργασιακή φιλοσοφία είναι που πρέπει να κατατάσσει καί να αξιολογεί τους επαγγελματίες του χώρου μας.