Υπηρεσίες
 
   Μέσα σε αυτήν την ενότητα προσπαθούμε να περιγράψουμε τις πιό συνηθισμένες εργασίες οι οποίες εκτελούνται στα πλαίσια της συντήρησης, επισκευής και κατασκευής των μουσικών οργάνων.
Θα πάρετε μιά γενική ιδέα γιά τους τομείς πού καλύπτονται από κάθε μία από αυτές τις διαδικασίες, τον χρόνο πού απαιτείται και το κόστος.
Οι σελίδες των εργασιών εμπλουτίζονται και ανανεώνονται διαρκώς και σύντομα θα υπάρχουν φωτογραφίες και θα καλύπτονται πιό ειδικά θέματα πού θα σας δώσουν ιδέες γιά μετατροπές και βελτιώσεις.
Μην παραβλέπετε το γεγονός πως κάθε μουσικό όργανο είναι μοναδικό, όπως και κάθε μουσικός με τις δικές του ιδιαιτερότητες στον τρόπο παιξίματος, τις συνθήκες, τις ανησυχίες, τις προσωπικές του αναζητήσεις την  διάθεση πειραματισμού και εξερεύνησης των προσωπικών του ορίων καθώς και του οργάνου.
 
Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε γιά περισσότερες διευκρινήσεις και απορίες πού τυχόν έχετε για οτιδήποτε σας απασχολεί.
 
Το email: peterockpile@yahoo.com είναι ο πιό ενδεδειγμένος τρόπος γιά να περιγράψετε το πρόβλημα πού σας απασχολεί, το τσεκάρουμε καθημερινά και απαντάμε σε όλους αμέσως.
Ειδικότερα γιά τούς φίλους μας πού κατοικούν εκτός Αθηνών μην παραλείπετε να περιλαμβάνετε φωτογραφίες αντί απλά να προσπαθείτε να περιγράψετε το πρόβλημα, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις πού αυτό αφορά ζημιές, σπασίματα κάτι πού έχει ξεκολλήσει η σας φαίνεται ότι έχει μετατοπιστεί κλπ.
Η προσωπική επαφή και η φυσική εξέταση τού κάθε προβλήματος είναι αναντικατάστατη, μπορεί όμως αυτή η πρώτη ενημέρωση να σας βοηθήσει να αποτρέψετε την επέκτασή του μέχρι να το αντιμετωπίσουμε καί να γλυτώσετε από χρόνο καί κόπο αφού όταν πρόκειται γιά κάτι πού μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας δεν θα διστάσουμε να σας καθοδηγήσουμε δίνοντάς σας τις απαραίτητες οδηγίες.
 
Γιά να κλείσετε ένα ραντεβού μπορείτε να καλέσετε σε ώρες καταστημάτων είτε στο παλιό σταθερό τού Rockpile 210 3621682 πού δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί σαν hotline γιά μουσικούς είτε στο προσωπικό μου κιν 6973305914.
Γιά κάθε εργασία το τηλεφωνικό ραντεβού είναι προαπαιτούμενο ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε τον χρόνο μας έτσι ώστε να εργαστούμε πάνω στο όργανο πού παραλαμβάνουμε αμέσως και να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα πού περιγράφονται γιά κάθε εργασία.
 
Υποσελίδες (4): Electronics Levelling Refretting Set up
Comments